Website laten maken:
haal het beste uit je bedrijf met een op maat gemaakte website

Wil jij jouw bedrijf online op de kaart zetten?

Een unieke website geeft de identiteit van jouw bedrijf een boost. En er zijn nog meer voordelen. Met een op maat gemaakte website:

... vergroot je je zichtbaarheid en bereik

... straal je professionaliteit en betrouwbaarheid uit

... vergroot je je toegankelijkheid voor klanten

... onderscheid je je van concurrentie

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een website laten bouwen voor een onvergetelijke eerste indruk

Het hebben van een eigen website als ondernemer is van vitaal belang in de digitale tijd. Het fungeert als je online visitekaartje en is vaak het eerste contactpunt tussen jou en potentiële klanten. Een professionele website vergroot je geloofwaardigheid en zichtbaarheid, waardoor klanten je bedrijf serieus nemen. Het biedt ook een platform voor marketing, verkoop en klantenservice, waardoor je de groei van je bedrijf kunt stimuleren. Zonder een website loop je het risico achter te blijven bij de concurrentie en potentiële klanten te verliezen. Kortom, een eigen website is een essentieel instrument voor zakelijk succes.

Heb jij een goed (merk)verhaal?

Hoi, ik ben Brenda, grafisch ontwerper, art-director, webdesigner en kinderboekenschrijver. Sinds 2012 maak ik unieke logo’s, huisstijlen en websites voor ondernemers en MKB-ers. Om een goede website te maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent en welke toekomst jij voor je ziet met je bedrijf. Wat je missie en visie zijn en wat je wil uitstralen. Als al die dingen duidelijk zijn, trek jij de doelgroep aan waar je graag voor werkt en wordt je bedrijf jouw droombedrijf. Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Download dan mijn gratis invulbare Huisstijl Werkboek om je bedrijf kraakhelder in kaart te brengen. 

Diverse websites die ik heb ontworpen en gebouwd in Divi (WordPress)

(Klik op de afbeeldingen om naar de websites te gaan)

Kapsalon de Barbiers

Brenda heeft ons enorm geholpen met het in de markt zetten van onze B&B. Niet alleen haar creativiteit en originaliteit maar vooral ook haar betrokkenheid bij het hele proces maakte voor ons het verschil! De persoonlijke benadering gecombineerd met het subtiele professioneel bijsturen van onze ideeën maakte voor ons het samenwerken compleet. We zijn blij met de mooie website (waar we intussen veel complimenten voor hebben gekregen)!

Marcel & Tom

B&B Het Oude Postkantoor

Het belang van een professionele nieuwe website laten maken voor ondernemers

Website laten maken zzp

In de digitale tijd waarin we leven, is een professionele website een van de meest waardevolle bezittingen voor elke ondernemer. Het hebben van een website is niet langer een optie, maar eerder een noodzaak voor het succes en de groei van je bedrijf. Of je nu een kleine lokale ondernemer bent of een groter bedrijf runt, hier zijn redenen waarom het als ondernemer cruciaal is om een professionele website te laten bouwen.

 1. Online Zichtbaarheid en Toegankelijkheid

In de moderne wereld begint de meeste informatiezoektocht online. Potentiële klanten zullen hoogstwaarschijnlijk online op zoek gaan naar producten of diensten die jij aanbiedt voordat ze een aankoop doen. Als je geen website hebt, loop je het risico dat je volledig onzichtbaar bent voor deze potentiële klanten. Met een professionele website vergroot je je online zichtbaarheid en ben je 24/7 toegankelijk voor mensen die naar jouw producten of diensten op zoek zijn.

 1. Credibiliteit en Betrouwbaarheid

Een professionele website straalt geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uit. Het hebben van een goed ontworpen website geeft potentiële klanten het vertrouwen dat je een legitiem bedrijf hebt. Een website is vaak het eerste contactpunt tussen jou en je klanten, en een indrukwekkende website kan direct een positieve indruk achterlaten.

 1. Klantenservice en Interactie

Een website biedt de mogelijkheid om uitgebreide klantenservice te bieden. Je kunt veelgestelde vragen beantwoorden, contactinformatie verstrekken en zelfs live chatondersteuning bieden. Dit vergemakkelijkt de communicatie tussen jou en je klanten en verhoogt de algehele klanttevredenheid. Klanten waarderen het gemak van online interactie en de snelheid waarmee ze antwoorden kunnen krijgen.

 1. Marketing en Branding

Je website fungeert als een krachtig marketinginstrument. Het stelt je in staat om je merkidentiteit op een consistente manier te presenteren aan een breed publiek. Je kunt je website gebruiken om je marketinginspanningen te ondersteunen, zoals e-mailmarketing, sociale media en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het publiceren van waardevolle inhoud op je website kan ook helpen om jezelf als een autoriteit in jouw branche te vestigen.

 1. Concurrentievoordeel

In veel industrieën hebben jouw concurrenten waarschijnlijk al websites. Als je geen professionele website hebt, loop je het risico achter te blijven en klanten te verliezen aan concurrenten die online actiever zijn. Met een aantrekkelijke en goed functionerende website kun je je onderscheiden van de concurrentie en een voorsprong krijgen in de markt.

  Website laten ontwerpen

  1. Toegang tot een Groter Publiek

  Een website opent de deur naar een veel breder publiek dan je ooit met een fysieke locatie zou kunnen bereiken. Potentiële klanten van over de hele wereld kunnen je bedrijf ontdekken en contact met je opnemen via je website. Dit vergroot je markt en biedt kansen voor groei die anders niet mogelijk zouden zijn.

  1. Inzicht in Klantgedrag

  Moderne websites maken gebruik van analysetools waarmee je het gedrag van je bezoekers kunt volgen. Je kunt informatie verzamelen over welke pagina’s ze bezoeken, hoe lang ze op je site blijven, waar ze vandaan komen en nog veel meer. Deze gegevens kunnen je inzichten bieden die je kunnen helpen je marketing- en verkoopstrategieën te optimaliseren.

  1. Verkoop- en Leadgeneratie

  Een professionele website kan fungeren als een krachtig verkoop- en leadgeneratieplatform. Je kunt producten of diensten direct op je site verkopen, wat de omzet kan verhogen. Bovendien kunnen bezoekers via formulieren of contactpagina’s hun gegevens achterlaten, wat leidt tot waardevolle leads voor je bedrijf.

  1. Efficiëntie en Tijdbesparing

  Een goed ontworpen website kan bedrijfsprocessen stroomlijnen en tijd besparen. Je kunt bijvoorbeeld online boekingen of afspraken accepteren, waardoor je de administratieve last vermindert. Dit geeft je meer tijd om je te concentreren op kernactiviteiten en groei.

  1. Aanpassingsvermogen en Groeipotentieel

  Je website kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid naarmate je bedrijf groeit. Of je nu nieuwe producten wilt toevoegen, je serviceaanbod wilt uitbreiden of nieuwe markten wilt betreden, je website kan met je meegroeien. Dit flexibele aanpassingsvermogen is van onschatbare waarde voor het succes op lange termijn.

  Conclusie

  Het belang van een professionele website voor ondernemers kan niet genoeg worden benadrukt. Een website is niet alleen een visitekaartje, maar eerder het digitale gezicht van je bedrijf. Het biedt zichtbaarheid, geloofwaardigheid, marketingkansen en groeipotentieel. Het is een investering die zichzelf op vele manieren kan terugbetalen en een essentieel onderdeel is geworden van zakelijk succes in de moderne wereld. Als ondernemer is het laten bouwen van een professionele website een strategische stap om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.