Website laten maken Noord Holland:
laat je bedrijf opvallen met een op maat gemaakte website.

Wil jij jouw bedrijf online op de kaart zetten?

Een unieke website geeft de identiteit van jouw bedrijf een boost. En er zijn nog meer voordelen. Met een op maat gemaakte website:

... vergroot je je zichtbaarheid en bereik

... straal je professionaliteit en betrouwbaarheid uit

... vergroot je je toegankelijkheid voor klanten

... onderscheid je je van concurrentie

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een website laten bouwen voor een onvergetelijke eerste indruk

Het hebben van een eigen website als ondernemer is van vitaal belang in de digitale tijd. Het fungeert als je online visitekaartje en is vaak het eerste contactpunt tussen jou en potentiële klanten. Een professionele website vergroot je geloofwaardigheid en zichtbaarheid, waardoor klanten je bedrijf serieus nemen. Het biedt ook een platform voor marketing, verkoop en klantenservice, waardoor je de groei van je bedrijf kunt stimuleren. Zonder een website loop je het risico achter te blijven bij de concurrentie en potentiële klanten te verliezen. Kortom, een eigen website is een essentieel instrument voor zakelijk succes.

Heb jij een goed (merk)verhaal?

Hoi, ik ben Brenda, grafisch ontwerper, art-director, webdesigner en kinderboekenschrijver. Sinds 2012 maak ik unieke logo’s, huisstijlen en websites voor ondernemers en MKB-ers. Om een goede website te maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent en welke toekomst jij voor je ziet met je bedrijf. Wat je missie en visie zijn en wat je wil uitstralen. Als al die dingen duidelijk zijn, trek jij de doelgroep aan waar je graag voor werkt en wordt je bedrijf jouw droombedrijf. Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Download dan mijn gratis invulbare Huisstijl Werkboek om je bedrijf kraakhelder in kaart te brengen. 

Diverse websites die ik heb ontworpen en gebouwd in Divi (WordPress)

(Klik op de afbeeldingen om naar de websites te gaan)

Kapsalon de Barbiers

Met dank aan haar project voor Amada Yoga kwam ik bij Brenda uit. Ik had al snel in de gaten dat zij de juiste designer voor mij was. Brenda reageerde ook meteen, enthousiast en gepassioneerd dat ze is! Oprecht en nieuwsgierig duikt ze in je hoofd en je wensen. Deze weet ze op een creatieve, onderzoekende manier te vertalen naar prachtige resultaten. Ze werkt heel nauwkeurig, heeft smaak en is professioneel: ze communiceert helder en komt afspraken na. Heel fijn om met Brenda te werken. Een echte aanrader! 

Joëlle Rijkers

Joëlle Yoga

10 voordelen van het laten maken van een professionele website voor je onderneming in Noord-Holland

Website laten maken Noord-Holland

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is een professionele website een cruciaal instrument voor ondernemingen van elke omvang en in elke branche. Het hebben van een website gaat verder dan alleen online aanwezigheid; het is een strategische zet die talloze voordelen met zich meebrengt. In deze uitgebreide tekst van ongeveer 1000 woorden zal ik de 10 voordelen benadrukken van het laten maken van een professionele website voor je onderneming.

 1. Online Zichtbaarheid en Toegankelijkheid

Het eerste en misschien wel meest voor de hand liggende voordeel van een professionele website is de verbeterde online zichtbaarheid en toegankelijkheid. In de moderne wereld begint de meeste informatiezoektocht online. Potentiële klanten zullen hoogstwaarschijnlijk online op zoek gaan naar producten of diensten die jij aanbiedt voordat ze een aankoop doen. Als je geen website hebt, loop je het risico dat je volledig onzichtbaar bent voor deze potentiële klanten. Met een professionele website vergroot je je online zichtbaarheid en ben je 24/7 toegankelijk voor mensen die naar jouw producten of diensten op zoek zijn.

 1. Credibiliteit en Betrouwbaarheid

Een professionele website straalt geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uit. Het hebben van een goed ontworpen website geeft potentiële klanten het vertrouwen dat je een legitiem bedrijf hebt. Een website is vaak het eerste contactpunt tussen jou en je klanten, en een indrukwekkende website kan direct een positieve indruk achterlaten. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en bereid bent te investeren in een professionele online aanwezigheid.

 1. Klantenservice en Interactie

Een website biedt de mogelijkheid om uitgebreide klantenservice te bieden. Je kunt veelgestelde vragen beantwoorden, contactinformatie verstrekken en zelfs live chatondersteuning bieden. Dit vergemakkelijkt de communicatie tussen jou en je klanten en verhoogt de algehele klanttevredenheid. Klanten waarderen het gemak van online interactie en de snelheid waarmee ze antwoorden kunnen krijgen. Het stelt je in staat om snel te reageren op vragen en problemen, wat de klantloyaliteit kan vergroten.

 1. Marketing en Branding

Je website fungeert als een krachtig marketinginstrument. Het stelt je in staat om je merkidentiteit op een consistente manier te presenteren aan een breed publiek. Je kunt je website gebruiken om je marketinginspanningen te ondersteunen, zoals e-mailmarketing, sociale media en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het publiceren van waardevolle inhoud op je website kan ook helpen om jezelf als een autoriteit in jouw branche te vestigen. Door regelmatig relevante en informatieve content te delen, trek je niet alleen bezoekers aan, maar bouw je ook een loyale volgersbasis op.

 1. Concurrentievoordeel

In veel industrieën hebben jouw concurrenten waarschijnlijk al websites. Als je geen professionele website hebt, loop je het risico achter te blijven en klanten te verliezen aan concurrenten die online actiever zijn. Met een aantrekkelijke en goed functionerende website kun je je onderscheiden van de concurrentie en een voorsprong krijgen in de markt. Het stelt je in staat om je unieke waardepropositie te communiceren en potentiële klanten te overtuigen waarom ze voor jouw producten of diensten moeten kiezen.

   

   Website laten bouwen Noord-Holland

   1. Toegang tot een Groter Publiek

   Een website opent de deur naar een veel breder publiek dan je ooit met een fysieke locatie zou kunnen bereiken. Potentiële klanten van over de hele wereld kunnen je bedrijf ontdekken en contact met je opnemen via je website. Dit vergroot je markt en biedt kansen voor groei die anders niet mogelijk zouden zijn. Het stelt je in staat om nieuwe markten te verkennen en internationaal zaken te doen zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn op die locaties.

   1. Inzicht in Klantgedrag

   Moderne websites maken gebruik van analysetools waarmee je het gedrag van je bezoekers kunt volgen. Je kunt informatie verzamelen over welke pagina’s ze bezoeken, hoe lang ze op je site blijven, waar ze vandaan komen en nog veel meer. Deze gegevens kunnen je inzichten bieden die je kunnen helpen je marketing- en verkoopstrategieën te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld ontdekken welke pagina’s het meest populair zijn en welke conversiepaden de meeste resultaten opleveren. Hierdoor kun je gerichte verbeteringen aanbrengen om de prestaties van je website te verbeteren.

   1. Verkoop- en Leadgeneratie

   Een professionele website kan fungeren als een krachtig verkoop- en leadgeneratieplatform. Je kunt producten of diensten direct op je site verkopen, wat de omzet kan verhogen. Bovendien kunnen bezoekers via formulieren of contactpagina’s hun gegevens achterlaten, wat leidt tot waardevolle leads voor je bedrijf. Deze leads kunnen vervolgens worden opgevolgd en omgezet in betalende klanten. Het hebben van een goed gestructureerde en overtuigende “Call to Action” op je website kan de conversie van bezoekers naar klanten aanzienlijk verbeteren.

   1. Efficiëntie en Tijdbesparing

   Een goed ontworpen website kan bedrijfsprocessen stroomlijnen en tijd besparen. Je kunt bijvoorbeeld online boekingen of afspraken accepteren, waardoor je de administratieve last vermindert. Dit geeft je meer tijd om je te concentreren op kernactiviteiten en groei. Het minimaliseert ook de noodzaak van handmatige gegevensinvoer en papierwerk, wat de kans op fouten verkleint. Dit leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen en lagere operationele kosten op de lange termijn.

   1. Aanpassingsvermogen en Groeipotentieel

   Je website kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid naarmate je bedrijf groeit. Of je nu nieuwe producten wilt toevoegen, je serviceaanbod wilt uitbreiden of nieuwe markten wilt betreden, je website kan met je meegroeien. Dit flexibele aanpassingsvermogen is van onschatbare waarde voor het succes op lange termijn. Het stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen in de markt en nieuwe kansen te benutten zonder grote investeringen in nieuwe fysieke infrastructuur.

   Conclusie

   Het laten maken van een professionele website voor je onderneming biedt talloze voordelen die verder gaan dan alleen online aanwezigheid. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid, marketingkansen en groeipotentieel. Het stelt je in staat om concurrerend te blijven in de moderne zakelijke omgeving en nieuwe markten te verkennen. Het is een investering die zichzelf op vele manieren kan terugbetalen en een essentieel onderdeel is geworden van zakelijk succes in de digitale tijdperk. Als ondernemer is het laten bouwen van een professionele website een strategische stap om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Dus waar wacht je nog op? Neem actie en investeer in de toekomst van je onderneming door een professionele website te laten maken. Het zal je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen en nieuwe kansen ontsluiten die anders onbereikbaar zouden zijn.