Logo laten ontwerpen prijs:
zet je bedrijf op de visuele kaart met een op maat gemaakt logo

Wil jij jouw bedrijf visueel op de kaart zetten?

Een uniek logo geeft de identiteit van jouw bedrijf een boost. En er zijn nog meer voordelen. Met een op maat gemaakt logo:

... creëer je een professionele uitstraling

... onderscheid je je van concurrenten

... trek je de juiste doelgroep aan

... maak je een blijvende indruk

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een logo laten ontwerpen voor een goede prijs en een onvergetelijke eerste indruk

Jouw bedrijfslogo is het eerste wat potentiële klanten zien wanneer ze in aanraking komen met jouw bedrijf.
Een professioneel ontworpen bedrijfslogo maakt direct indruk en wekt vertrouwen. Het toont de waarde en betrouwbaarheid van je merk. Ik maak graag een een onderscheidend, verrassend en passend logo voor je bedrijf, doorgevoerd in al het drukwerk dat nodig is om je visueel op de kaart te zetten.

Heb jij een goed (merk)verhaal?

Hoi, ik ben Brenda, grafisch ontwerper, art-director, webdesigner en kinderboekenschrijver. Sinds 2012 maak ik unieke logo’s en huisstijlen voor ondernemers en MKB-ers. Om een goed logo te maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent en welke toekomst jij voor je ziet met je bedrijf. Wat je missie en visie zijn en wat je wil uitstralen. Als al die dingen duidelijk zijn, trek jij de doelgroep aan waar je graag voor werkt en wordt je bedrijf jouw droombedrijf. Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Download dan mijn gratis invulbare Huisstijl Werkboek om je bedrijf kraakhelder in kaart te brengen. 

Brenda heeft ons enorm geholpen met het in de markt zetten van onze B&B. Niet alleen haar creativiteit en originaliteit maar vooral ook haar betrokkenheid bij het hele proces maakte voor ons het verschil! De persoonlijke benadering gecombineerd met het subtiele professioneel bijsturen van onze ideeën maakte voor ons het samenwerken compleet. We zijn blij met de mooie website (waar we intussen veel complimenten voor hebben gekregen)!

Marcel & Tom

B&B Het Oude Postkantoor

Voorbeelden

Het belang van een professioneel logo laten ontwikkelen voor de juiste prijs

Professioneel logo laten maken prijs

Een professioneel logo is de hoeksteen van je merkidentiteit. Het is een visueel symbool dat in één oogopslag de essentie van je bedrijf moet overbrengen. Het roept associaties op, wekt emoties op en zorgt ervoor dat jouw merk blijft hangen bij potentiële klanten. Maar wat kost het eigenlijk om een professioneel logo te laten maken? In deze uitgebreide gids duiken we diep in de wereld van logo-ontwerp en onthullen we de prijskaartjes die gepaard gaan met het creëren van een indrukwekkend logo voor jouw bedrijf.

Het Belang van een Professioneel Logo

Voordat we in de kosten duiken, laten we eens kijken waarom een professioneel logo zo essentieel is voor elk bedrijf, groot of klein.

 1. Merkidentiteit en Erkenning

Een logo is de meest directe manier om je merk te communiceren. Het vertegenwoordigt wie je bent, waar je voor staat en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Een sterk logo bouwt merkerkenning op, zodat je bedrijf gemakkelijk herkenbaar is, zelfs temidden van een zee van concurrenten.

 1. Geloofwaardigheid en Professionaliteit

Een professioneel ontworpen logo straalt geloofwaardigheid en professionaliteit uit. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en dat je de nodige stappen onderneemt om je merk te promoten. Een amateuristisch logo kan het tegenovergestelde effect hebben en potentiële klanten afschrikken.

 1. Eerste Indruk

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Een krachtig logo kan die eerste indruk maken en potentiële klanten aantrekken. Het kan ook helpen bij het vestigen van vertrouwen en het tonen van de kwaliteit van je producten of diensten.

 1. Emoties en Binding

Een effectief logo kan emoties oproepen en een diepere band tussen je merk en je doelgroep creëren. Of het nu gaat om blijdschap, vertrouwen, opwinding of nostalgie, je logo kan de juiste snaar raken en een blijvende indruk achterlaten.

 1. Differentiatie

In een competitieve markt is differentiatie van cruciaal belang. Een uniek en goed ontworpen logo kan je helpen opvallen en potentiële klanten aantrekken die op zoek zijn naar iets specifieks in jouw branche.

 1. Consistentie

Een professioneel logo zorgt voor merkconsistentie. Het stelt je in staat om je logo op verschillende marketingmaterialen te gebruiken, van visitekaartjes tot websites en sociale media, wat een samenhangende en herkenbare merkidentiteit creëert.

  Professioneel logo laten ontwerpen prijs

   Factoren die de Kosten van Logo-ontwerp beïnvloeden

   Nu we het belang van een professioneel logo begrijpen, laten we eens kijken naar de factoren die van invloed zijn op de kosten van het laten maken van een logo:

   1. Ontwerpbureau vs. Freelance Ontwerper

   Een van de eerste beslissingen die je moet nemen, is of je een ontwerpbureau of een freelance ontwerper wilt inhuren. Ontwerpbureaus hebben vaak een divers team van ontwerpers en kunnen meer uitgebreide diensten aanbieden, maar ze zijn meestal duurder. Freelance ontwerpers kunnen betaalbaarder zijn.

   1. Complexiteit van het Ontwerp

   Hoe complexer het logo-ontwerp, hoe meer tijd en moeite er nodig zijn, wat de kosten kan verhogen. Een eenvoudig, minimalistisch logo zal doorgaans minder duur zijn dan een gedetailleerd en complex ontwerp.

   1. Revisies en Aanpassingen

   Sommige ontwerpers berekenen extra kosten voor revisies en aanpassingen aan het logo. Zorg ervoor dat je begrijpt hoeveel revisies zijn inbegrepen in de oorspronkelijke prijs voordat je akkoord gaat met een ontwerper.

   1. Licentie en Eigendom

   Bepaal of je alleen het recht wilt om het logo te gebruiken of dat je het volledige eigendom ervan wilt hebben. Het verkrijgen van het volledige eigendom kan duurder zijn, maar het geeft je volledige controle over het logo.

   Gemiddelde Kosten voor een Professioneel Logo

   De kosten voor het laten maken van een logo bij Studio Brenda Heijnis kun je hier vinden.

   Wat kun jij als ondernemer doen?

   1. Doe Vooronderzoek

   Voordat je een ontwerper inhuurt, doe je vooronderzoek en verzamel je voorbeelden van logo’s die je leuk vindt en die passen bij je merk. Dit kan de ontwerper helpen om je visie beter te begrijpen en kan leiden tot een efficiënter ontwerpproces.

   1. Beperk het Aantal Revisies

   Spreek van tevoren af hoeveel revisies zijn inbegrepen in de prijs en wees zuinig met extra revisies. Te veel revisies kunnen de kosten snel opdrijven.

   1. Overweeg Freelancers

   Freelance ontwerpers zijn vaak betaalbaarder dan ontwerpbureaus. Zoek naar getalenteerde freelancers met een portfolio dat past bij je behoeften.

   Conclusie

   Een professioneel logo laten maken is een investering in je bedrijf die zichzelf kan terugverdienen. Het helpt je om je merk op te bouwen, geloofwaardigheid op te bouwen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar met zorgvuldige planning en onderzoek kun je een logo-ontwerper vinden die past bij je budget en je visie kan omzetten in een verbluffend logo.

   Kortom, als het gaat om het creëren van een krachtig merk, is een professioneel logo een investering die de moeite waard is. Het is het gezicht van je bedrijf en de sleutel tot het succesvol aantrekken van klanten en het vestigen van je aanwezigheid in de markt.