Logo laten maken Zaandam:
haal het uiterste uit je bedrijf met een op maat gemaakt logo

Wil jij jouw bedrijf visueel op de kaart zetten?

Een uniek logo geeft de identiteit van jouw bedrijf een boost. En er zijn nog meer voordelen. Met een op maat gemaakt logo:

... creëer je een professionele uitstraling

... onderscheid je je van concurrenten

... trek je de juiste doelgroep aan

... maak je een blijvende indruk

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een logo laten ontwerpen voor een onvergetelijke eerste indruk

Jouw logo is het eerste wat potentiële klanten zien wanneer ze in aanraking komen met jouw bedrijf.
Een professioneel ontworpen logo maakt direct indruk en wekt vertrouwen. Het toont de waarde en betrouwbaarheid van je merk. Ik maak graag een een onderscheidend, verrassend en passend logo voor je bedrijf, doorgevoerd in al het drukwerk dat nodig is om je visueel op de kaart te zetten.

Heb jij een goed (merk)verhaal?

Hoi, ik ben Brenda, grafisch ontwerper, art-director, webdesigner en kinderboekenschrijver. Sinds 2012 maak ik unieke logo’s en huisstijlen voor ondernemers en MKB-ers. Om een goed logo te maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent en welke toekomst jij voor je ziet met je bedrijf. Wat je missie en visie zijn en wat je wil uitstralen. Als al die dingen duidelijk zijn, trek jij de doelgroep aan waar je graag voor werkt en wordt je bedrijf jouw droombedrijf. Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Download dan mijn gratis invulbare Huisstijl Werkboek om je bedrijf kraakhelder in kaart te brengen. 

Brenda heeft ons enorm geholpen met het in de markt zetten van onze B&B. Niet alleen haar creativiteit en originaliteit maar vooral ook haar betrokkenheid bij het hele proces maakte voor ons het verschil! De persoonlijke benadering gecombineerd met het subtiele professioneel bijsturen van onze ideeën maakte voor ons het samenwerken compleet. We zijn blij met de mooie website (waar we intussen veel complimenten voor hebben gekregen)!

Marcel & Tom

B&B Het Oude Postkantoor

Voorbeelden

Het belang van een logo laten ontwerpen

Een logo laten ontwikkelen

Een logo laten ontwerpen kan vele voordelen hebben voor je bedrijf. Allereerst werkt een logo als visuele identiteit van je bedrijf. Het is het eerste wat mensen zien en het zorgt ervoor dat je bedrijf herkenbaar en onderscheidend wordt ten opzichte van concurrenten. Dit kan nieuwe klanten aantrekken en de merkloyaliteit van bestaande klanten versterken.

Een logo laten maken

Daarnaast communiceert een logo de waarden en visie van je bedrijf, wat kan bijdragen aan een professionele uitstraling. Een logo dat overal terugkomt, zorgt bovendien voor consistentie in alle uitingen van je bedrijf. Kortom, een logo laten maken is een investering die zichzelf op verschillende manieren kan terugverdienen.

Professioneel logo laten maken in Zaandam: de kracht van visuele identiteit

Logo laten maken Zaandam

Bij het opstarten van een nieuw bedrijf is een professioneel logo een absolute must. Een bedrijfsnaam is belangrijk, maar pas wanneer mensen je merk visueel herkennen, ontstaat er echt contact. Dit is waarom je een logo moet laten maken.

Een professioneel logo geeft je bedrijf meteen een boost. Het onderscheidt je van de concurrentie en straalt klasse uit. Het logo fungeert als de eerste indruk van je bedrijf voor potentiële klanten, en die moet natuurlijk positief zijn. Daarom is het laten ontwerpen van een logo door een freelance professional een verstandige keuze. Maar wat kun je zelf doen als je overweegt om een logo te laten maken?

De Voorbereiding voor het Laten Maken van een Logo
Wanneer je besluit om een logo te laten maken, zijn er enkele belangrijke overwegingen die je moet maken. Een goede voorbereiding is namelijk cruciaal voor het succes van je logo. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

Ken Je Doelgroep: Denk goed na over wie je doelgroep is. Je logo moet aansluiten bij hun interesses en behoeften, niet alleen bij jouw visie. Wat motiveert je doelgroep? Wat spreekt hen aan? Hoe verhoudt zich dit tot jouw product of dienst?

Wees Je Eigen Merk: Overweeg wat jouw bedrijf uniek maakt en welk gevoel je wilt overbrengen aan mensen die je logo zien. Wat zijn jouw kernwaarden en hoe wil je dat deze in je logo tot uiting komen?

Authenticiteit Telt: Laat jezelf zien in je logo. Authenticiteit is belangrijk. Je logo moet niet alleen weergeven wie je wilt zijn, maar ook wie je echt bent.

Onderzoek de Concurrentie: Bekijk wat je concurrenten doen op het gebied van logo-ontwerp. Je wilt niet per ongeluk iets creëren dat te veel lijkt op wat anderen al hebben.

Consulteer een Professional: Overweeg om in dit stadium al met een webdesigner te praten. Een frisse blik kan waardevol zijn.

Logo laten ontwerpen Zaandam

De Vier Principes van een Goed Logo
Hoe kun je beoordelen of een logo goed is? Hier zijn vier principes waaraan een goed logo moet voldoen:

Eenvoudig: Houd het logo eenvoudig. Een ingewikkeld ontwerp is moeilijk te onthouden. Denk aan een deuntje dat in je hoofd blijft hangen.
Origineel: Een logo hoeft niet letterlijk te tonen wat je doet. Wees creatief en onderscheid je van anderen in jouw branche.
Tijdloos: Een goed logo is tijdloos, zoals het logo van Coca-Cola dat sinds 1885 onveranderd is gebleven.
Leesbaar en Herkenbaar: Zorg ervoor dat je logo in alle formaten leesbaar en herkenbaar is, zelfs in zwart-wit.

Het Kiezen van een Professional
Niet elke professional is geschikt om je logo te maken. Let op de volgende punten bij je keuze voor een freelancer of bureau. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met de ontwerper, omdat jullie nauw zullen samenwerken. De ontwerper moet ook in staat zijn om de kern van je bedrijf te begrijpen.

Na het Logo-ontwerp…
Het laten maken van een logo is slechts het begin. Naast het logo moeten andere elementen van je huisstijl worden ontwikkeld, zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Houd rekening met verdere branding bij het laten maken van je logo.

Een professioneel logo is de sleutel tot een sterke visuele identiteit voor je bedrijf. Het laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt, en het spreekt je doelgroep aan. Met de juiste voorbereiding, een deskundige ontwerper en aandacht voor de principes van goed logo-ontwerp, kun je een krachtig logo creëren dat de kern van je bedrijf weerspiegelt en je helpt op te vallen in de markt.