Logo laten maken Edam:
optimaliseer je bedrijf met een op maat gemaakt logo

Wil jij jouw bedrijf visueel op de kaart zetten?

Een uniek logo geeft de identiteit van jouw bedrijf een boost. En er zijn nog meer voordelen. Met een op maat gemaakt logo:

... creëer je een professionele uitstraling

... onderscheid je je van concurrenten

... trek je de juiste doelgroep aan

... maak je een blijvende indruk

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een logo laten ontwerpen voor een onvergetelijke eerste indruk

Jouw logo is het eerste wat potentiële klanten zien wanneer ze in aanraking komen met jouw bedrijf.
Een professioneel ontworpen logo maakt direct indruk en wekt vertrouwen. Het toont de waarde en betrouwbaarheid van je merk. Ik maak graag een een onderscheidend, verrassend en passend logo voor je bedrijf, doorgevoerd in al het drukwerk dat nodig is om je visueel op de kaart te zetten.

Heb jij een goed (merk)verhaal?

Hoi, ik ben Brenda, grafisch ontwerper, art-director, webdesigner en kinderboekenschrijver. Sinds 2012 maak ik unieke logo’s en huisstijlen voor ondernemers en MKB-ers. Om een goed logo te maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent en welke toekomst jij voor je ziet met je bedrijf. Wat je missie en visie zijn en wat je wil uitstralen. Als al die dingen duidelijk zijn, trek jij de doelgroep aan waar je graag voor werkt en wordt je bedrijf jouw droombedrijf. Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Download dan mijn gratis invulbare Huisstijl Werkboek om je bedrijf kraakhelder in kaart te brengen. 

Brenda heeft ons enorm geholpen met het in de markt zetten van onze B&B. Niet alleen haar creativiteit en originaliteit maar vooral ook haar betrokkenheid bij het hele proces maakte voor ons het verschil! De persoonlijke benadering gecombineerd met het subtiele professioneel bijsturen van onze ideeën maakte voor ons het samenwerken compleet. We zijn blij met de mooie website (waar we intussen veel complimenten voor hebben gekregen)!

Marcel & Tom

B&B Het Oude Postkantoor

Voorbeelden

De voordelen van een professioneel logo laten maken in Edam door Studio Brenda Heijnis

Logo laten ontwikkelen Edam

Een logo is het gezicht van je merk. Het is de visuele representatie die in één oogopslag de essentie van je bedrijf overbrengt. Het laten maken van een professioneel logo is dan ook van onschatbare waarde voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen van jouw logo, dan ben je bij Studio Brenda Heijnis aan het juiste adres. In deze tekst zullen we dieper ingaan op de voordelen van het laten maken van een logo door Studio Brenda Heijnis en waarom een professioneel logo van cruciaal belang is voor je bedrijf.

 1. Maatwerk Ontwerp
  Studio Brenda Heijnis begrijpt dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen identiteit heeft. Daarom bied ik maatwerk logo-ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op jouw merk en doelgroep. Dit betekent dat je geen genoegen hoeft te nemen met een generiek logo dat door iedereen kan worden gebruikt. Het logo dat Studio Brenda Heijnis voor je ontwerpt, zal uniek zijn en perfect passen bij de waarden en missie van je bedrijf.
 1. Professionele Uitstraling
  Een professioneel ontworpen logo straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Het wekt vertrouwen bij potentiële klanten en partners, wat essentieel is voor het succes van je bedrijf. Studio Brenda Heijnis heeft ruime ervaring in het ontwerpen van logo’s voor uiteenlopende bedrijven, van kleine start-ups tot grotere ondernemingen. Ik weet hoe ik een logo moet creëren dat de juiste indruk maakt en je bedrijf naar een hoger niveau tilt.
 1. Uniek en Onderscheidend
  In een competitieve markt is het belangrijk om op te vallen en je te onderscheiden van de concurrentie. Studio Brenda Heijnis streeft ernaar om logo’s te ontwerpen die uniek en onderscheidend zijn. Ik zorg ervoor dat je logo niet alleen de aandacht trekt, maar ook blijft hangen in de gedachten van je doelgroep. Dit helpt je om top-of-mind te blijven wanneer potentiële klanten een aankoopbeslissing nemen.
  4. Emotionele Connectie
  Een effectief logo kan emoties oproepen en een sterke emotionele connectie tot stand brengen tussen je merk en je doelgroep. Studio Brenda Heijnis begrijpt het belang van het overbrengen van de juiste emoties en waarden door middel van een logo. Ik werk nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het logo de gewenste emotionele impact heeft en een blijvende indruk achterlaat.
 1. Consistentie in Branding
  Een professioneel logo vormt de basis van je merkidentiteit. Het zorgt voor consistentie in al je marketinginspanningen, van visitekaartjes en briefpapier tot je website en sociale media-profielen. Studio Brenda Heijnis zorgt ervoor dat je logo naadloos kan worden geïntegreerd in al je brandingmaterialen, wat bijdraagt aan een herkenbare en professionele uitstraling.

Logo laten ontwerpen Edam

 1. Technische Expertise
  Het ontwerpen van een logo vereist technische expertise om ervoor te zorgen dat het logo er zowel in drukwerk als op digitale platforms perfect uitziet. Studio Brenda Heijnis heeft de nodige technische kennis en ervaring om logo’s te ontwerpen die op alle media effectief zijn. Of het nu gaat om afdrukken op papier of weergave op een website, je kunt erop vertrouwen dat je logo er altijd geweldig uitziet.
 1. Toekomstbestendigheid
  Een logo is een langetermijninvestering. Het vertegenwoordigt je merk en blijft bij je, zelfs als je bedrijf groeit en evolueert. Studio Brenda Heijnis begrijpt het belang van een toekomstbestendig logo. Ik ontwerp logo’s die niet alleen nu effectief zijn, maar ook in de toekomst relevant blijven. Dit helpt je om kosten te besparen op frequente logo-updates en zorgt voor consistentie in je merk.
 1. Juridische Bescherming
  Studio Brenda Heijnis begrijpt ook de juridische aspecten van logo-ontwerp. Ik kan je adviseren over auteursrechten en handelsmerken om ervoor te zorgen dat je logo juridisch beschermd is tegen inbreuk. Dit geeft je gemoedsrust en zekerheid over de eigendom van je merkidentiteit.
  9. Ondersteuning voor Marketingcampagnes
  Een goed ontworpen logo biedt talloze mogelijkheden voor marketingcampagnes en brandinginitiatieven. Studio Brenda Heijnis kan je helpen bij het integreren van je logo in al je promotionele materialen, van online advertenties tot fysieke brochures. Dit zorgt voor een consistente en effectieve branding in al je marketinginspanningen.

Conclusie
Een professioneel logo laten maken door Studio Brenda Heijnis biedt talloze voordelen voor je bedrijf. Het zorgt voor een unieke, professionele uitstraling, creëert een sterke emotionele connectie met je doelgroep, en zorgt voor consistentie in je brandinginspanningen. Bovendien ben je verzekerd van technische expertise en juridische bescherming voor je logo. Als je op zoek bent naar een partner die begrijpt hoe belangrijk een logo is voor je merk, dan is Studio Brenda Heijnis de juiste keuze. Samen met mij kun je een logo ontwerpen dat de kracht van je merk volledig benut en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengt.