Kaartspel laten maken:
versterk je merk met een uniek kaartspel in je eigen huisstijl

Waarom een kaartspel laten maken?

Een kaartspel is een unieke marketingtool

Geef educatieve informatie over je product of dienst

Versterk je merkidentiteit

Betrek je klanten bij je merk

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een uniek kaartspel laten maken zet jouw merk op de kaart

Het is geen geheim dat creatieve marketingstrategieën een cruciale rol spelen bij het opbouwen en onderhouden van een succesvolle onderneming. In de zee van advertenties en promotionele materialen is het echter een uitdaging om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. 

Hier komt de kracht van een op maat gemaakt kaartspel om de hoek kijken. Het laten ontwerpen van een kaartspel voor je onderneming kan een slimme zet zijn met tal van voordelen.

Brenda heeft een combinatie van eigenschappen die je weinig treft in haar vak en die het uniek maken om met haar te werken. Ze is èn heel creatief èn ze kan commercieel meedenken èn de ideeën ook nog technisch uitstekend uitwerken. Onze samenwerking heeft zich alleen maar uitgebreid omdat Brenda op een prettige manier onze ‘grove’ gedachten over een nieuw logo of product fijn slijpt en er telkens weer iets prachtigs en bruikbaars van weet te maken. Met Brenda werken is een leuk en ook gezellig proces, maar het blijft altijd wel scherp en zakelijk. Dankzij haar hebben we altijd de juiste prijs/kwaliteit en zit er een duidelijke lijn in onze uitingen en producten. Kortom: wij zijn fan!

Esther Verweij

Slijterij de Branding, Vlieland

Voorbeelden

Zinspelen Schud & Schrijf kaartspel voor Kinderboekenmakers

De voordelen van een kaartspel laten ontwerpen voor je onderneming

Kaartspel laten maken

In deze uitgebreide tekst bespreken we waarom het investeren in een op maat gemaakt kaartspel een strategische zet is die je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. 

 1. Unieke Marketingtool

Een van de grootste voordelen van het laten ontwerpen van een kaartspel voor je bedrijf is dat het een unieke marketingtool is. In een wereld waar consumenten dagelijks worden overspoeld met advertenties, brochures en online inhoud, is het van vitaal belang om iets te bieden dat opvalt. Een op maat gemaakt kaartspel doet precies dat. Het onderscheidt zich van de traditionele marketingmaterialen en wekt nieuwsgierigheid op bij je doelgroep. Mensen zijn vaak bereid meer aandacht te besteden aan iets wat ze als bijzonder ervaren, en dat is precies wat een kaartspel kan bieden. 

 1. Merkversterking

Je merkidentiteit is een van de kostbaarste bezittingen van je bedrijf. Het ontwerpen van een kaartspel dat naadloos past bij de visuele identiteit en de waarden van je merk kan enorm bijdragen aan merkversterking. Elke keer dat mensen je kaartspel zien of spelen, zullen ze positieve associaties maken met je merk. Dit versterkt niet alleen de merkloyaliteit bij bestaande klanten, maar kan ook nieuwe klanten aantrekken die geïntrigeerd zijn door de cohesie en aantrekkingskracht van je merk. 

 1. Educatieve Waarde

Een kaartspel biedt een uitgelezen kans om educatieve informatie over je producten, diensten of branche te delen. Je kunt kaarten ontwerpen met feiten, tips, instructies of zelfs quizvragen die relevant zijn voor je bedrijf. Op deze manier verandert je kaartspel in een informatieve tool die je doelgroep helpt meer te leren over wat je te bieden hebt. Dit kan leiden tot beter geïnformeerde klanten en potentiële leads.

  Kaartspel laten ontwerpen

  1. Klantbetrokkenheid

  Klantenbinding is een voortdurende uitdaging voor elke onderneming. Een op maat gemaakt kaartspel kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Het aanbieden van je kaartspel als gratis promotieartikel of als onderdeel van een loyaliteitsprogramma kan de betrokkenheid van klanten vergroten. Mensen waarderen gratis geschenken en zullen je bedrijf positief associëren met dit plezierige cadeau. Bovendien kan een kaartspel interactieve gezins- of vriendenmomenten creëren waarbij jouw merk een centrale rol speelt.

  1. Gespreksstarter en Netwerkmogelijkheden

  Een op maat gemaakt kaartspel kan fungeren als een krachtige gespreksstarter tijdens zakelijke bijeenkomsten, conferenties of beurzen. Het kan de perfecte ijsbreker zijn om potentiële klanten, partners of investeerders aan te spreken. Mensen houden van spellen en sociale interactie, en je kaartspel biedt de gelegenheid om zinvolle gesprekken op gang te brengen. Het kan ook als relatiegeschenk dienen, wat zakelijke relaties kan bevorderen en versterken. 

  Conclusie

  Een op maat gemaakt kaartspel voor je onderneming is veel meer dan zomaar een spel. Het is een krachtige marketingtool die je helpt op te vallen in een drukke markt, je merk versterkt, educatieve waarde biedt aan je doelgroep, klantbetrokkenheid vergroot en zakelijke relaties bevordert. Door te investeren in een op maat gemaakt kaartspel, investeer je in de groei en het succes van je bedrijf. Dus, als je op zoek bent naar een innovatieve en effectieve manier om je bedrijf te promoten, overweeg dan zeker om een op maat gemaakt kaartspel te laten ontwerpen. Het zou wel eens de beste zet kunnen zijn die je ooit hebt gedaan.