Diensten

Ik help je graag bij een strak grafisch- en/of website ontwerp, een heldere tekst of een origineel concept. Hieronder zie je wat ik voor je kan betekenen. Kijk in mijn portfolio voor voorbeelden van mijn werk.

logo / huisstijl

Ik maak tijdloze, krachtige logo’s, waarbij de essentie van jouw bedrijf in vorm gevat is. Dit voer ik door in visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en andere huisstijlelementen, zodat jouw bedrijf visueel staat als een huis.

social media design kit

Vind je het bijhouden van social media belangrijk voor je bedrijf, maar heb je moeite om al je content binnen jouw huisstijl te houden? Ik bied het Social Media template pakket: kant en klare templates in jouw huisstijl die je zelf kunt aanpassen in Canva.

i

kaartdecks

Wil je een (educatief) kaartspel laten ontwerpen om je te gebruiken in je bedrijf? Ik ontwerp illustratieve kaartdecks, passend bij je huisstijl, zodat je jouw klanten nog meer kunt betrekken bij je producten en diensten.

webdesign

Om mijn klanten optimaal te kunnen bedienen, ontwerp en bouw ik ook websites in WordPress, met het visuele Divi thema. Op deze manier kan ik van iedere huisstijl een eenheid maken, zowel in drukwerk als online.

l

e-mailhandtekening

Wil je jouw e-mails graag professioneel ondertekenen met een e-mailhandtekening in je eigen huisstijl? Ik maak zo’n handtekening graag voor jou.

concept

Ik help je bij het bedenken en uitvoeren van creatieve concepten voor campagnes, commercials, acties, promoties en printuitingen. Ik laat jouw bedrijf opvallen met een ludieke actie of help je een strakke strategie vast te zetten.

b

reclamedrukwerk

Van folders, flyers tot brochures: ik ontwerp ze en schrijf daarnaast bondige teksten die jouw boodschap helder overbrengen. Zo zijn beeld en tekst in harmonie en kun jij je klanten overtuigen om voor jou te kiezen!

copy

Als kinderboekenschrijver schrijf ik graag verhalen en gedichten, maar met mijn achtergrond als reclamecreatief bedenk ik ook pay-offs, heldere advertentie-, folder- en websiteteksten en social media content.

product design

Van een design voor een wodkafles, etiketten voor oud-Hollandse snoepjes tot stickers in je huisstijl, ik ga op zoek naar datgene wat een product speciaal maakt en zet dat om in een illustratief, typografisch grafisch ontwerp.

r

promotiemateriaal

Een goede poster of advertentie moet opvallen tussen de andere communicatie. Ik ontwerp grafisch, conceptueel en tekstueel scherp promotiemateriaal, zodat de boodschap in balans is en in het oog springt bij de consument.

buitenreclame

Wil je je winkel visueel versterken met bestickering, een spandoek, stoepbord of markiezen? Ik ontwerp het voor je en maak desgewenst eerst een Photoshop voorbeeld vanuit de bestaande situatie, zodat je weet hoe het eruit gaat zien.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op!