Bedrijfslogo laten maken:
zet je bedrijf op de kaart met een op maat gemaakt logo

Wil jij jouw bedrijf visueel op de kaart zetten?

Een uniek logo geeft de identiteit van jouw bedrijf een boost. En er zijn nog meer voordelen. Met een op maat gemaakt logo:

... creëer je een professionele uitstraling

... onderscheid je je van concurrenten

... trek je de juiste doelgroep aan

... maak je een blijvende indruk

Joëlle Rijkers
Joëlle Rijkers
2023-09-10
Hele deskundige en professionele vormgever. Enthousiast, gepassioneerd, zeer zorgvuldig, creatief en iemand waar je echt van op aan kunt. Onderzoekend, communicatief sterk, denkt continu mee, is echt betrokken en gewoon heel leuk om mee samen te werken. Brenda is een echte aanrader!
Robert Berg
Robert Berg
2023-09-09
Ik heb Brenda een logo laten ontwerpen voor een nog op te leveren website, de communicatie verliep goed, Brenda dacht goed mee en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Mirjam Westerneng
Mirjam Westerneng
2023-09-08
Vanaf het eerste contact met Brenda voelde ik dat zij de aangewezen persoon was om een passend logo voor mij te ontwerpen. Ze neemt echt de tijd om naar je wensen en ideeën te luisteren. Vol positieve energie ging ik naar huis en al na een paar weken ontving ik verschillende, originele logo’s via de mail. Eentje sprong er echt uit voor mij. Samen hebben we naar het uiteindelijke logo toegewerkt. Superblij ben ik met het resultaat! Bedankt Brenda voor je professionaliteit, originaliteit, humor en aandacht!
Rick heijnis
Rick heijnis
2023-09-07
Brenda heeft voor mij de gehele website en nieuwe huisstijl gemaakt. Ik was en ben er nog steeds erg blij mee! Ze staat open voor de ideeën van de klant, maar geeft ook heel goed advies. Ook als er tussendoor aanpassingen gedaan moeten worden ben ik altijd snel geholpen!
Wouter Vd Heuvel
Wouter Vd Heuvel
2023-06-19
Ontzettend creatief, vernieuwend, fris en eigentijds. Ben blij met het resultaat, had ik zelf nooit kunnen bedenken.

Een bedrijfslogo laten ontwerpen voor een onvergetelijke eerste indruk

Jouw bedrijfslogo is het eerste wat potentiële klanten zien wanneer ze in aanraking komen met jouw bedrijf.
Een professioneel ontworpen bedrijfslogo maakt direct indruk en wekt vertrouwen. Het toont de waarde en betrouwbaarheid van je merk. Ik maak graag een een onderscheidend, verrassend en passend logo voor je bedrijf, doorgevoerd in al het drukwerk dat nodig is om je visueel op de kaart te zetten.

Heb jij een goed (merk)verhaal?

Hoi, ik ben Brenda, grafisch ontwerper, art-director, webdesigner en kinderboekenschrijver. Sinds 2012 maak ik unieke logo’s en huisstijlen voor ondernemers en MKB-ers. Om een goed logo te maken, is het belangrijk dat je weet wie je bent en welke toekomst jij voor je ziet met je bedrijf. Wat je missie en visie zijn en wat je wil uitstralen. Als al die dingen duidelijk zijn, trek jij de doelgroep aan waar je graag voor werkt en wordt je bedrijf jouw droombedrijf. Wil jij ook een sterk merkverhaal neerzetten? Download dan mijn gratis invulbare Huisstijl Werkboek om je bedrijf kraakhelder in kaart te brengen. 

Brenda heeft ons enorm geholpen met het in de markt zetten van onze B&B. Niet alleen haar creativiteit en originaliteit maar vooral ook haar betrokkenheid bij het hele proces maakte voor ons het verschil! De persoonlijke benadering gecombineerd met het subtiele professioneel bijsturen van onze ideeën maakte voor ons het samenwerken compleet. We zijn blij met de mooie website (waar we intussen veel complimenten voor hebben gekregen)!

Marcel & Tom

B&B Het Oude Postkantoor

Voorbeelden

Het belang van een bedrijfslogo laten ontwikkelen: meer dan een visueel symbool

Bedrijfslogo laten maken

In de snel evoluerende zakenwereld van vandaag is een sterk merkimago van onschatbare waarde. Het hebben van een bedrijfslogo is een cruciaal onderdeel van dit imago, en het laten maken van een professioneel logo is meer dan alleen een visueel symbool. Het is een investering die talloze voordelen met zich meebrengt en kan bijdragen aan het succes en de groei van je bedrijf. In deze uitgebreide SEO-tekst zullen we dieper ingaan op het belang van een bedrijfslogo laten maken en waarom dit een essentiële stap is voor elk bedrijf, groot of klein.

 1. Eerste Indruk Telt

Een bedrijfslogo is vaak het allereerste wat potentiële klanten van je bedrijf te zien krijgen. Het is het gezicht van je merk, en zoals het gezegde luidt, “de eerste indruk telt.” Een professioneel ontworpen logo kan onmiddellijk vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwen bij je doelgroep. Aan de andere kant kan een slecht ontworpen of afwezig logo twijfels oproepen over de kwaliteit en betrouwbaarheid van je producten of diensten.

 1. Merkherkenning en Identiteit

Een doeltreffend logo is niet alleen gemakkelijk te onthouden, maar het is ook direct herkenbaar. Het helpt je bedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie in de hoofden van consumenten. Consistente blootstelling aan je logo versterkt de merkherkenning, wat resulteert in een grotere kans dat klanten voor jouw producten of diensten kiezen wanneer ze een aankoopbeslissing nemen.

Je bedrijfslogo is een belangrijk onderdeel van je merkidentiteit. Het moet je waarden, missie en visie weerspiegelen. Het vertelt een verhaal over wie je bent en waar je voor staat als bedrijf. Een goed ontworpen logo kan emoties oproepen en een sterke emotionele connectie met je doelgroep tot stand brengen.

 1. Professionaliteit en Betrouwbaarheid

Een professioneel ontworpen logo straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en dat je bereid bent te investeren in je merkidentiteit. Dit kan potentiële klanten geruststellen en hen overtuigen om zaken met je te doen. Klanten associëren vaak de kwaliteit van je logo met de kwaliteit van je producten of diensten. Een hoogwaardig logo kan de perceptie van je bedrijf als legitiem en solide versterken.

 1. Uniekheid en Concurrentievoordeel

In een competitieve markt is het cruciaal om op te vallen. Een uniek en goed ontworpen logo kan je helpen om je te onderscheiden van je concurrenten. Het kan consumenten aantrekken die op zoek zijn naar iets anders en interessants binnen jouw branche. Een op maat gemaakt logo is een investering in je onderscheidende merkidentiteit en kan je helpen om de concurrentie voor te blijven.

 1. Flexibiliteit en Herkenbaarheid

Een professioneel logo kan op verschillende manieren worden toegepast, van visitekaartjes en briefpapier tot je website, sociale media-profielen en marketingmaterialen. Het moet zowel in kleur als in zwart-wit effectief zijn en er goed uitzien op verschillende achtergronden en in verschillende formaten. Het vermogen van je logo om zich aan te passen aan verschillende media en formaten is essentieel voor een consistente merkidentiteit.

  Bedrijfslogo laten ontwerpen

  1. Vertrouwen en Loyaliteit van Klanten

  Een aantrekkelijk en professioneel logo kan het vertrouwen van klanten winnen. Het kan hen geruststellen dat ze met een betrouwbaar bedrijf te maken hebben en de kwaliteit kunnen verwachten die ze zoeken. Een sterk merk met een herkenbaar logo kan ook loyaliteit opbouwen bij bestaande klanten. Het versterkt de band tussen je merk en je loyale klantenbestand.

  1. Kostenbesparing op de Lange Termijn

  Hoewel het inhuren van een professionele ontwerper initieel kosten met zich meebrengt, kan dit op de lange termijn kosten besparen. Het vermijden van frequente logo-updates en rebranding kan kostenefficiënt zijn. Een goed ontworpen logo heeft een langere levensduur en kan blijven functioneren als een effectief symbool van je merk gedurende vele jaren.

  1. Tijdloosheid en Relevantie

  Een tijdloos logo is bestand tegen de tand des tijds. Het blijft relevant en effectief, zelfs na verloop van vele jaren. Kijk bijvoorbeeld naar merken als Coca-Cola en Nike; hun logo’s zijn decennia lang vrijwel onveranderd gebleven. Een tijdloos logo kan de consistentie van je merk bevorderen en voorkomen dat het snel verouderd raakt.

  1. Juridische Bescherming

  Een professioneel ontworpen logo kan gemakkelijker worden beschermd door auteursrechten en handelsmerken. Dit biedt juridische bescherming voor je merk en logo tegen inbreuk door anderen. Het waarborgt je exclusieve recht om je logo te gebruiken en beschermt je merk tegen kopieën of namaak.

  1. Effectieve Communicatie

  Een goed ontworpen logo kan in één oogopslag de essentie van je bedrijf of branche communiceren. Het kan de juiste boodschap overbrengen zonder veel tekst nodig te hebben. Een eenvoudig, krachtig logo kan een sterkere indruk achterlaten dan pagina’s vol tekst.

  Conclusie: Investeer in een Professioneel Bedrijfslogo

  Het belang van een bedrijfslogo laten maken mag niet worden onderschat. Het is een investering die verder reikt dan alleen visuele aantrekkingskracht. Het is een krachtig instrument dat je bedrijf klasse, herkenbaarheid, en geloofwaardigheid geeft. Het helpt je om je te onderscheiden van concurrenten, vertrouwen op te bouwen bij klanten, en een sterke merkidentiteit op te bouwen.

  Het laten maken van een professioneel bedrijfslogo is een strategische stap die de groei en het succes van je bedrijf kan stimuleren. Dus, als je nog geen logo hebt of als je huidige logo een upgrade nodig heeft, aarzel dan niet om te investeren in dit essentiële onderdeel van je merkidentiteit. Het zal de moeite waard zijn en op de lange termijn vruchten afwerpen voor je bedrijf.