Ben je op zoek naar een helder totaalconcept, een strakke huisstijl of een creatieve tekst? Dan ben je op de juiste website beland. Brenda is art-director, grafisch ontwerper, (kinderboeken)schrijfster en docent. Je kunt bij haar terecht voor:Kortom, allerlei vormen van creatieve communicatie. Brenda is altijd in voor nieuwe samenwerkingen en projecten, dus voel je vrij om te bellen of mailen!


Brenda Heijnis

Brenda Heijnis (De Rijp, 1985) woont in Middelie, een klein dorp dat verstoppertje speelt in de weilanden van Noord-Holland. Ze deelt huis en tuin met haar vriend Wouter, dochter Julia en een beestenbende: kippen, konijnen, fazanten en een parkiet. Al zolang ze zich kan herinneren is ze creatief. Haar eerste verhaal schreef ze toen ze zes was: het ging over twee billen die achterna werden gezeten door een grote teen. Naast haar schrijfuitspattingen tekende ze graag. Als ze later groot was, wilde ze binnenhuisarchitect, kapster of kinderboekenschrijver worden. Het laatste is gelukt :).

Na de HAVO ging ze naar het Grafisch Lyceum in Amsterdam en daarna naar de Willem de Kooning Kunstacademie in Rotterdam, om advertising te studeren.
Ze werd grafisch vormgever en art-director en ging aan de slag in de reclamewereld. Daar bedacht ze allerlei televisiecommercials, reclamecampagnes en maakte posters en flyers voor verschillende (grote) merken.

Daarna werd ze freelance ontwerper en docent op haar eigen oude school, het Grafisch Lyceum (nu Mediacollege Amsterdam). Als art-director, ontwerper en schrijver vindt ze het leuk om een totaalconcept neer te zetten: van strategie en concept tot ontwerp en tekst. Een rond verhaal dus!

Ze schreef een leesboek voor kinderen, dat zich afspeelt in haar eigen oude bibliotheek. Ze schreef tientallen gedichtjes en een paar prentenboekverhalen. In de lente van 2017 is haar schrijfdebuut uitgekomen: een gedichtenbundel voor kinderen bij Uitgeverij Clavis. Wil je meer weten over haar kinderboeken? Kijk dan op www.brendaschrijftboeken.nl of www.clavisbooks.com.

Ben je op zoek naar een goed concept, ontwerp of heldere tekst? Bel dan naar 06 21 400 846 of mail naar info@brendaheijnis.nl.

Zie hieronder de cv voor verdere informatie.
CV Brenda Heijnis

Bekijk hier de privacyverklaring en de algemene voorwaarden, geldend voor Brenda Heijnis Creatieve Communicatie.